Півфіналістка Національного відбору на Євробачення 2020 Jerry Heil, яка нещодавно представила трек для нацвідбору "Євробачення-2020" під назвою "VEGAN" активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила два абсолютно різних яскравих кадри, позуючи у незвичайних образах. Так, артистка позувала в коротенькому міні-топі і широких джинсах, а також в яскраво-рожевій сорочці і з золотими ланцюгами, нагадавши фанатом відому реперку Alyona Alyona.

"Лол🐼🥦 гортай!
Що прийшло на думку?", - поцікавилася Яна Шамаєва. Фолловери не пройшли повз, а деякі і зовсім не впізнали красуню: "Мені здається на другій не ти)", "Стала доросліша ❤️", "що замість квітів( чи шо то ) пільмешки", "На другій фотографії очі здається дивляться в різні точки)))", "Щоки😍😍😍", "Alyona Alyona на мінімалках👏", "Шо ти хочеш когось з‘їсти 😹😹😹", "Перше фото ти квіточка😍😽😽❤️❤️", "Це має бути якийсь смішний мем👌", "До/після веганства😅".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.