Відома американська телезірка, світська левиця і модель Кім Кардашьян розповіла у своєму Twitter, якого типу харчування дотримується її сім'я.

Як відомо, разом з чоловіком Каньє Вестом Кім виховує чотирьох дітей: 6-річну Норт, 5-річного Сейнта, 2-річну Чикаго і 8-місячного Псалма.

Знаменитість зізналася шанувальникам, що вся сім'я перейшла на рослинне харчування, але в деяких випадках допускає винятки.

"Я в основному їм рослинну їжу. Більше ніякого м'яса", - заявила Кардашьян.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

При цьому вона додала, що її діти також дотримуються рослинного харчування.

"Хоча Норт – пескетаріанка", - пояснила Кім.

Варто уточнити, що пескетаріанство передбачає відмову від вживання в їжу м'яса теплокровних тварин, але допускає включення в раціон риби і морепродуктів.

Крім того, пескетаріанці можуть вживати в їжу молоко, яйця і кисломолочні продукти, а також продукти рослинного походження.

Нагадаємо, Кім Кардашян показала відео зі зйомок нової колекції власного бренду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кім Кардашьян виставила розкішний кадр з модного показу власного бренду спідньої білизни.

Також портал Знай.uа писав, що Кім Кардашян показала в Instagram своє справжнє обличчя.