Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Росію, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Не так давно зірка закінчила свій дворічний тур "Дива", трохи відпочила, і тепер знову гастролює російськими містами з туром "The best". Цього разу співачка показала у соцмережі нове сценічне фото з концерту в російській Уфі.

На знімку вона відображена прямо на сцені під час виступу. На ній розкішне сріблясте плаття, яке так і виблискує у світлі софітів. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. В одній руці у неї мікрофон, а іншу вона тягне до глядачки, яка, мабуть, принесла квіти, і взагалі зірці приносять багато квітів на її концерти. У підписі до фото Лорак написала: "Ваша любов безмежна. Наші зустрічі найтепліші. Дякую! #шоуthebest". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, багато захоплюються, як добре вона виглядає.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.