Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кліпом, досить голосно повернушвись в шоу-бізнес. Так, артист випустив кліп і пісню "Более или Менее" майже відразу після хіта "Теперь тебе 30", а слова і музику зірковому красунчику написала конкурсантка нацвідбору на "Євробачення 2020", яскрава Jerry Heil. Однак не не пройшло так гладко, як хотілося б самому Дантесу. Виявляється, алгоритми деяких музичних майданчиків переплутали його зірковий псевдонім DANTES з іншим виконавцем.

"Твоє обличчя, коли алгоритми деяких муз майданчиків знову плутають твоє ім'я.

Але впевнений, що ви всі молодці і легко знайдете трек просто за назвою «Более или менее»

Всього кілька годин і все стане на свої місця, а поки, вибачте за незручності.
Любов!", - поділився емоціями Дантес. Фолловери не пройшли повз, підтримуючи Володимира: "А я все думала, коли це Вова встиг записати купу альбомів іспанською", "Dantés) нормально іншого виконавцязробив популярним", "Пісня 🔥! Голос шикарний❤️! Творчих успіхів! Чекаємо нових творінь:) Пісня на повторі🙈", "Дуже талановито👏👏👏👏👏".

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.