Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, яке моментально підняло настрій його шанувальникам. Так, артист позував у роздягальні після ранкових пірнань, які вони практикують разом з дітьми. Сергій також старанно займається іншими видами спорту: бігом, велоспортом, йогою.

"«Закулисье утренних ныряний.
Кладовая быстрых встреч и мокрых плавок.
Мекка споров шуток ругани и брани
И потом воспоминанье мёрзлых лавок»
СБ", - написав кумедний вірш Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "Красивий🔥🔗", "Ви мега позитивчик😅 так тримати👍))", "Пірнай без залишку! 😂❤️😂". Варто відзначити, що на Водохреще 19 грудня в холодну ополонку пірнали майже всі загартовані члени сім'ї: сам Сергій, син Артур і донька Веселіна, а ось дружина Сніжана і 7-місячний малюк Єлисей від таких "гулянь" утрималися.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.