74-річний артист Євген Петросян розповів, що отримує пенсії понад 20 тис. руб. в місяць і йому цього вистачає на свої витрати. Однак він не уточнив, що ще отримує зарплату і має великі заощадження.

"В мене звичайна пенсія. Двадцять з гаком тисяч рублів. Мені цих грошей цілком вистачає на всі мої витрати", — розсміявшись, відповів гуморист.

Навіть зараз Євген Петросян бере участь у ряді телепроектів, він також виступає на гумористичних концертах. Зокрема, веде шоу "Сміхопанорама".

Євген Петросян, фото: Діалог
Євген Петросян, фото: Діалог

До цього багато років Петросян вів передачу "Криве дзеркало". В якості додаткових видів діяльності він отримує дохід від видання книг, роботи на телебаченні, оренди і управління житловим і нежитловим нерухомим майном, занять виконавськими мистецтвами, художньою творчістю і інше.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ще в 1990-е відомий гуморист одержав звання заслуженого та народного артиста РРФСР, а також орден Пошани за заслуги перед державою.

В останній раз в рейтингу Forbes прізвище Петросяна фігурувала в 2006 році. Тоді він був у рейтингу "50 зірок—2006", опинившись на 49 місці з доходом в $1,5 млн. На даний момент він не розкриває повну інформацію про свої доходи.

Нагадаємо, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Як повідомляв Знай. ua, невідомі факти про повної протилежності Степаненко.

Також Знай. ua писав, подробиці весілля Петросяна і Брухуновой.