Кілька днів тому Даша Астаф'єва стала запрошеною зіркою на відкритті нового караоке-бару. Там вона знатно запалила, і вже встигла викласти фото і відео з гучної вечірки. На фото і відео можна помітити, що на сцені співачка була не одна, а в компанії свого шоу-балету. Всі дівчата з'явилися перед публікою у відвертих темних вбраннях.

Зокрема, Астаф'єва співала і танцювала на сцені в сексапільному комбінезоні, який красиво підкреслив її пружні форми і оголив зону декольте. Волосся красуні зібране у високий тугий хвіст, а на її обличчі вечірній макіяж. На новому відео, яке показала Даша, вона співає і одночасно запально і спокусливо танцює, доводячи публіку до екстазу. У підписі до публікації зірка залишила хештег "#основнойинстинкт". А шанувальники не встояли, і почали активно обговорювати відео красуні.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.