Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Росію, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Не так давно зірка закінчила свій дворічний тур "Діва", трохи відпочила, і тепер знову гастролює російськими містами з туром "Шоу The best". Цього разу співачка показала у соцмережі незвичайне відео з концерту в російському Оренбурзі.

У ролику можна побачити Лорак, яка співає на сцені в сріблястому блискучому вбранні, а також тисячі росіян, які прийшли на її концерт. Люди повставали зі своїх місць і підійшли ближче до сцени, а вже там почали підспівувати, танцювати і світити ліхтариками з піднятими руками. Лорак прямо-таки довела розпалену публіку до екстазу своїм співом. У підписі до фото артистка написала: "Це було незабутньо! #шоуthebest #оренбург". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, багато захоплюються, як добре вона виглядає.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.