Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, часто радує шанувальників яскравими моментами з життя, публікуючи фото в соцмережі Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала незвичайне селфі, на якому з'явилася в цікавому образі.

Як видно, Аліна сидить на стільчику біля великого дзеркала, от і вирішила себе сфотографувати. На ній напівпрозорий чорний наряд – кофтинка, крізь яку просвічується бюстгальтер, шорти і панчохи в сіточку. На довгих ногах співачки ще й стильні чорні ботфорти, які тільки підкреслюють ідеальні форми зірки. Волосся красуні розпущене і укладене на одне плече, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Гросу залишила невеликий вірш, а шанувальники в захваті від її нового фото і засипають його компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.