Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь та наречена віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Так, цього разу знаменитість опублікувала відео, на якому вона, як стриптизерка, еротично танцює та водночас демонструє власні сідниці та інші інтимні частини тіла. Таким чином Лебідь вирішила презентувати українцям новий сезон "Аферистів в мережі".

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото: Сьогодні
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото: Сьогодні

"Режисер підколов. П'ятий сезон "Аферистів в мережах". Дату прем'єри ще не знаю, але відразу повідомлю!", - написала вона.

Користувачам такий ролик сподобався, і ті почали радіти, що нарешті дочекалися нового сезону їх улюбленого шоу та стверджують, що Лебідь просто красуня.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, епатажна наречена Розенка надягнула на обличчя "бюстгальтер" та порадила українцям "забити болт".

Раніше Знай.ua повідомляв, наречена Розенка хотіла спокусити оголеним тілом, але українці вказали на очевидне.

Також Знай.ua писав, наречена Розенка поділилася з публікою найпотаємнішим, подивіться які щасливі.