Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Крістіни Instagram час від часу з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Так і цього разу телеведуча опублікувала кумедне фото зі своїм коханим. Як виявилося, телезірка вивела в люди Павла Розенка – вони разом відвідали церемонію премії "Золота Жар-Птиця".

Як видно на фото, Крістіна прийшла на світський захід у довгому чорно-блакитному платті трендового "зебрового" принта. Поверх цього платтячка Олена-Крістіна накинула червоний плащ середньої довжини, який вона залишила розкритим, а завершила образ червоними туфельками на підборах. Її волосся красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж. Її коханий прийшов на захід у класичному чорному костюмі з темною смугастою краваткою. Також в публікації телезірки можна побачити фотографії з церемонії і знімки з фанатами, яких вона зустріла на премії.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

У підписі до фотографії Крістіна написала: "Премія "Золота Жар-Птиця" телеканалу М2: неймовірний звук, світло, атмосфера і емоції! Спасибі за запрошення і шикардосное шоу!! Українська музика рулить! Далі буде". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої. Фолловери почали активно обговорювати і образ Крістіни, і її вихід.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.