Онука відомої української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко активний користувач Instagram, зібрав багатотисячну аудиторію, яку зараз часто радує яскравими фото і відео. В цей раз зоряна красуня показала кілька кадрів, які були зроблені на вулиці, на яких з'явилася в стильному луці.

Як видно, Соня вийшла у світ в об'ємному короткому пуховику чорного кольору, який трохи приховав її ідеальну фігуру і, як зазначили фоловери, зрізав лінії плечей. Волосся моделі розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі досить яскравий кокетливий макіяж. У підписі до фотографій Євдокименко написала: "Перед початком @privatepolicyny шоу. Я одягнута у пуховик @ienki_ienki vegan і пишаюся тим, що підтримую стійку моду!". Шанувальники дівчини у захваті від нового образу і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.