Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайний домашній кадр, вирішивши показати шанувальникам, як пахне "Королева ночі". Як виявилося, в арсеналі артистки п'ять улюблених запахів, серед яких зустрічається і нішева парфумерія, і досить популярні аромати.

"Так пахну я.., а ти як?", - поцікавилася Поляковва. Фолловери не пройшли повз: "Я пахну брітні спірс 🤪😂", "Так дорого я не пахну 😆👍💖.", "Часником і цибулею... карантин))))", "Перегаром😂😂😂", "Вперше такі бачу, навіть не знаю що є що😂", "Одні парфуми коштують напевно як квартира", "Пахну салом з часником🤘", "Як людина😂", "Імператриця 😍", "Я пахну мужиком! Тому що я мужик 😂".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.