Український Національний відбір на Євробачення-2020 повинен продовжитися вже 15 лютого. А поки до цього не дійшло, відомий український телеведучий Ігор Кондратюк, згадав свій продюсерський талант, і розкритикував перших півфіналістів.

Нагадаємо, що в першому Національному відборі на Євробачення переможцями стали троє учасників – це KRUTЬ, Jerry Heil та Go-A. Кондратюк заявив, що у практично всіх учасників конкурсу були пісні, які не особливо підходять для Європи. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

"Я завжди говорив, що, в першу чергу, для Євробачення потрібна музично сильна пісня. Скажімо, хіт Вєрки Сердючки "Зроби дощ із шампанського" більш ніж конкурентоспроможний порівняно з усім, що ми бачили в півфіналі. Але, я так розумію, що тема Євробачення для Сердючки закрита", - поділився кондратюк.

Нацвідбір на Євробачення 2020, кадр з відео
Нацвідбір на Євробачення 2020, кадр з відео

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ведучий вважає, що за Марину Круть глядачі проголосували через жалісну історію, що мама на останні гроші купила їй бандуру. Але, на жаль, у її пісні "немає гачка". А стосовно гурту Go-A (вони пройшли у фінал) продюсер висловився неоднозначно.

"Для мене це був найформатніший виступ серед етнічних конкурсантів першого півфіналу. Дуже цікавий голос солістки. Не впевнений, що це буде зрозуміло у Європі. До речі, відомий український продюсер Валентин Коваль на своїй сторінці в Facebook написав, що це "вчорашній день в музиці", - розповів Кондратюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Остапчук на "Голос країни 10" отримав стусана під зад від Потапа: "Пішов звідси".

Як повідомляв Знай.uа романи Тіни Кароль і весілля Остапчука після гучного розлучення - таємниці зірок виклали на огляд.

Знай.uа писав, Сердючку і юного блогера застукали під час відбору на Євробачення, коли ті шепотілися про "сексі".