Популярна російська акторка Крістіна Асмус, яка отримала широку популярність після серіалу "Інтерни" і оскандалилася після виходу фільму "Текст", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Красуня відпочивала на казкових Мальдівах, однак з її недавнього поста стає зрозуміло, що її відпустка добігає кінця, і вона збирається додому.

Так, Крістіна виклала красиве пляжного фото в цікавому купальнику і з великим білим капелюхом на голові. Вона сидить на пірсі за сніданком і уважно дивиться в камеру. У підписі до публікації актриса розповіла про готель, в якому провела ці кілька днів. За словами Асмус, їй все сподобалося, і вона дуже любить Мальдіви, адже там мало людей і немає ніякого поспіху, а ще літо круглий рік. Одним з мінусів Крістіна назвала те, що "безсовісно мало у мене було днів". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати фото красуні.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.