Не секрет, що багато зірок шоубізу часто виглядають як справжні моделі, яким незабаром виходити не демонстрацію нової лінійки відомого бренду. Що ж, окрім грошей, допомагає колишньому відомої співачки Ірини Білик Дмитру Дікусару постійно бути у відмінній формі.

Відомий хореограф у програмі "Зірковий шлях" поділився особистими секретами про підтримку свіжої форми.

Дмитро Дікусар, фото: lux.fm
Дмитро Дікусар, фото: lux.fm

Діма не приховує, що багато в чому своїм відмінним зовнішнім виглядом зобов'язаний батькам.

"Я впевнений на 99%, що все вирішує генетика в будь-якому випадку. Я не вірю, що кардинально крем може вплинути на твій зовнішній вигляд. Чи надовго? Я користуюся тільки гарним настроєм", - ділиться хореограф.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У харчуванні Дікусар нічим себе не обмежує.

"Якщо є можливість харчуватися вдома, я харчуюся вдома, – поділився Дмитро Дікусар у програмі "Зірковий шлях" і зізнався, що обожнює каву. – Це смачний напій, тому я люблю, як капучіно його пити, іноді як американо. Якщо підбадьоритися відразу на заправці, то це еспрессо".

Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар, Instagram
Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар, Instagram

Постійні танцювальні партії і тренування – найкращий спосіб позбавитися зайвої ваги. А найголовніший секрет відмінної фізичної форми, на думку хореографа, це гарний настрій.

"Я думаю, що в житті має бути як можна менше стресу. Це мій рецепт гарного зовнішнього вигляду", - поділився Дікусар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, суперблондинка Полякова в прямому ефірі об'єднала Україну, і втерла носа "слугам народу".

Як повідомляв Знай.uа особистий "гарем" Ірини Білик - від скандального Діми Коляденко до манекенника в різних образах Оверчуку.

Знай.uа писав, Ірина Білик з чоловіком і маленьким сином показали, як проводять вихідні, зовсім не по-королівськи.