Відомий британський актор, який прославився у фільмі "Няня Макфі", Рафаель Коулмен неочікувано пішов з життя - сталося це під час чергової пробіжки.

Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Як відзначається, зірка фільму "Няня Макфі", Рафаель Коулмен помер у віці 25-ти років. Акторові стало зле під час пробіжки, після чого він впав. Медики, попри всі старання, не змогли повернути його до життя. Підкреслюється, що лікарі ще не знають чому помер молодик, адже ніяких проблем зі здоров'ям до цього у перспективного актора не спостерігалося.

Рафаель Коулмен

Варто зауважити, що Рафаель прославився ще в далекому в 2005-му році після виходу на екрани фентезі-комедії "Моя жахлива няня". Партнерами хлопчика на знімальному майданчику були такі зірки як: Емма Томпсон, Колін Ферт, Келлі МакДональд, Анджела Ленсбері, Імельда Стонтон, Селія Імрі. Потім грав у фільмах "Це жива" і "Четвертий вид".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що нещодавно у Росії із життя пішла знаменита народна артистка СРСР та водночас художній керівник театру "Современник" Галина Волчек. У 86-річної знаменитості відмовили числені органи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", не так давно помер автор хіта Popcorn, що бриніло в "Ну, постривай!, Гершон Кінгслі.

Також "Знай.ua" писав, що померла найвідоміша акторка Франції Ганна Каріна.