Померла знаменита модельєр і фотограф, родом з Італії, Марелла Аньєллі Караччоло.

Про це повідомляє видання La Repubblica .

Вона померла на 92-му році життя в своєму будинку в Турині. У виданні уточнили, що Аньєллі останнім часом часто хворіла, і її здоров'я поступово погіршувався. Похорон буде закритими.

Аньєллі народилася у Флоренції 4 травня 1927 рік. Батько її вів своє походження з благородної і дуже шанованої неаполітанської родини. Красуня Марелла здобувала освіту в Парижі (Paris), там же вона почала цікавитися модою, а пізніше стала працювати асистентом відомого фотографа Ервіна Блюменфельда (Erwin Blumenfeld) в Нью-Йорку (New York).

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Продовжуючи працювати в індустрії моди, Марелла попрацювала серед інших і для видання "Vogue". Вона довгий час була редактором і фотографом журналу Vogue. У 1973 році модельєр на прохання швейцарської фабрики тканин Abraham Zumsteg випустила серію дизайну текстилю.

Відомо, що певну популярність Марелла Аньєллі надав свого часу Трумен Капоте (Truman Capote), знаменитий американський письменник і драматург, аристократ-інтелектуал, скандальний коханець-гей і світський лев. Так, в якийсь момент Капоте зібрав навколо себе найпрекрасніших і успішних молодих леді сучасності - це були його "лебеді", як він сам називав їх.

У 1963-му Марелла Аньєллі потрапила в Зал Слави списку самих елегантно одягнених людей (International Best Dressed List Hall of Fame).

Нагадаємо, що німецький кутюр'є, стиліст і фотограф Карл Лагерфельд помер у віці 85 років, повідомляє Le Figaro у вівторок, 19 лютого.

За даними видання, він відчував себе погано в протягом декількох тижнів.

Раніше "Знай.ua" писав, що дівчина прийшла на побачення до хлопця, але її загриз собака: коханому було все одно.

Також "Знай.ua" повідомляв, що мати Децла розповіла, чому насправді помер реп-виконавець.