Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стєкло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився смішним кадром, позуючи в спальні, в їх з коханою новому будинку, і примірявши лише лляний халатик. Так, артист, прийнявши звабливу позу, вирішив підбадьорити всіх шанувальників, які залишилися без пари в День закоханих 14 лютого.

"Більш або Менш кайфовий Конкурс! Тільки 18+! Без всяких "Але"!
На носі 14 лютого. Вся стрічка буде потопати в солодких постах, квіти, цукерки та іншій атрибутиці «щасливого» життя)))
Але є серед нас ті, хто в цей, наступний та попередній день будуть одні. ..Я таким був. Знаю як вам. Дратують всі ці закохані, так і хочеться від них всіх відписатися)))
Цей конкурс для вас. Я розмалюю ваше життя. Зроблю його більш різноманітним.
Як? Дуже просто.
10 щасливчиків зможуть виграти місячну підписку на ****hub (сайт з контентом для дорослих). І тоді ви точно не будете самотні 😂
Умови!
1.Ви повинні бути повнолітніми!
2.Залишити в коментарях свою найбезглуздішу історію розставання.
3.Найголовніше - відповідати першому пункту)", - поділився забавними умовами конкурсу та здивувавши призами Дантес. Фолловери не пройшли повз, розповідаючи свої смішні і іноді безглузді історії, а Дорофєєва засипала чоловіка компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.