З'явилися нові подробиці скандального розлучення 74-річного Євгена Петросяна і 66-річної Олени Степаненко. З'ясувалося, що перед розставанням артист намагався відкупитися від дружини. У руки журналістів потрапила виписка з одного з банківських рахунків Петросяна.

Повідомляється, що наприкінці 2017 року, незадовго до розлучення Євген перевів частинами Олені Степаненко мільярд рублів. Одержавши гроші, Степаненко вперше зустрічала Новий рік одна, а Петросян відсвяткував 2018 вже з новою коханою Тетяною Брухуновою, яка нещодавно стала його законною дружиною.

Євген Петросян і Олена Степаненко, фото: Legion-Media
Євген Петросян і Олена Степаненко, фото: Legion-Media

Осипав грішми Петросян не лише колишню дружину, а й свою доньку від першого шлюбу — Вікторину. Їй артист також перераховував значні суми. У грудні 2017 року жінка отримала від батька 128 мільйонів рублів. Відомо, що донька гумориста Вікторина у сімейному скандалі встала на сторону Олени Степаненко, а з батьком вони не спілкуються.

В оточенні Степаненко пояснюють, чому артистка вирішила ділити майно з колишнім чоловіком: "Петросян пішов з сім'ї, в якій були дружина, дочка, онуки, до якоїсь мисливиці за його мільйонами. І він, ми вважаємо, приховав від Степаненко великі гроші, вивів їх з сімейного бюджету. Тому вона і пішла в суд ділити все навпіл, по-чесному! Інакше він все забрав би собі".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Євген Петросян і Олена Степаненко, фото: Legion-Media
Євген Петросян і Олена Степаненко, фото: Legion-Media

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "бідний" пенсіонер Петросян виявився мільйонером, який скарб дістався коханці

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Петросяна Брухунова вперше прокоментувала вагітність - вже більше 4-х років

Також "Знай.ua" писав, що молоду дружину Петросяна Брухунову запідозрили у вагітності, фото