Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильні кадри, вирушивши з чоловіком Олександром в подорож по казковому Відню, Австрія. Так, артистка зізналася, що вони вже встигли поїсти фірмових сосисок, а також поскаржилася на холод.

"❤️Холодно, але душевнО❤️
Здрастуй, Відень! І доброї ночі, мої дорогі друзі 🤍🤍🤍 ми об'їлися сосисок і щасливі 😂🤪🤪🤪
А ви були в Австрії?) Що любите з місцевої кухні?) може які місця порадите?)))", - поцікавилася Гросу. Фолловери не пройшли повз, проте серед компліментів шанувальники радили красуні перестати використовувати стільки ретуші для фото: "Лялька,що ще сказати", "не відрізнити від Звєрева 😁", "Як лялька😆😆😆", "А ви справжня, красуня ??!😂", "Фу 🤢 блін, фотошоп 😂 Штукатурки на тобі більше, ніж ти сама важиш 😂", "Лялька Маня".

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.