У суботу, 15 лютого в Україні пройде другий другий півфінал Національного відбору на Євробачення-2020. Запрошеним гостем ефіру стала українська рок-група THE HARDKISS.

THE HARDKISS в 2017 році за версією YUNA була визнана кращою рок-групою України. Найкращий альтернативний проект 2016 і 2017 року за версією M1 Music Awards. У 2016 році група також брала участь у Національному відборі на Євробачення, за результатами якого зайняла друге місце.

Окрім THE HARDKISS гостями другого півфіналу будуть представниця України на дитячому Євробаченні-2019 Софія Іванько і представник Чехії на Євробаченні-2020 Бенні Крісто.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніцой люто накинулась на учасницю Нацвідбору на Євробачення, від цих слів не тільки вуха в'януть.

Як повідомляв Знай. ua, учасники Євробачення 2020, хто заспіває на головній сцені Європи в травні.

Також Знай. ua писав, що учасниця нацвідбору "Євробачення 2020" Jerry Heil підкорила піснею для "Від пацанки до панянки".