Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка вже стала обличчям Нового каналу, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так, цього разу зірка вирішила похвалитися фанатам яскравим кадром, а в підписі до нього зробила несподівану заяву.

Як видно, перед камерою Леся з'явилася в спокусливому образі – на ній цікавий темний костюм у світлу смужку і з синіми манжетами. Треба сказати, що під піджаком у зірки немає нічого, здається, навіть бюстгальтера. Волосся Нікітюк розпущене і незвично укладене, а на обличчі яскравий макіяж, вона стоїть в "діловій" позі і з викликом дивиться в камеру. У підписі до фото Леся порадувала шанувальників, заявивши, що записала свою першу пісню, і навіть пообіцяла цілий альбом. Шанувальники не встояли перед чарами Лесі і почали засипати її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.