Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. Знаменитість поділилася серією кадрів в затишній домашній обстановці, купаючи з чоловіком Віталієм любих собачок - Джесі і Жасмін. Так, 53-річна артистка показала забавних мокрих песиків, яким, здається, дуже навіть подобається таке заняття, однак також поскаржилася на те, що у Жасмін, довгошерстої чихуахуа, сильно линяє шорстка.

"Купаємо своїх крихіток раз на місяць!🐶🐶Джесі вже полюбила ніжитися у ванній,а от Жасмін поки звикає,скавчить і влаштовує ґвалт..Натомість,після купання менше шерсті в хаті,бо довгошерстних чі-хуа треба часто вичіксувати,як котів-персів..Що порадите,друзі,власники таких собачок,аби шерсть не так лізла,може якісь класні вітаміни? @vitaliyborysyuk з Джесі і Жасмін!❤️❤️🐶🐶", - поділилася емоціями Сумська. Фолловери не пройшли повз, засипаючи родину Ольги компліментами: "Які вони чудові 😍😍", "Класнючі собачки.❤️Кожна собачка має свій характер.", "😄😘😘бозі, 😃які малятки,чудові собачки!!!!😄🙌😍😍😘😘", "Такі крихітні, так і хочеться обійняти їх 🤗👍💕".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.