Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похизувалася новою світлиною.

На ній зірка позую у короткій чорній сукні в ромби, які обшиті стразами, та тримає ніжний букет. На фото в геолокації відмічено Московський театр опери та балету.

З моїм піар директором Наталією Ракицкой ми побували в "Новій опері" на виставі "Корабель щастя".🌺 Мене запросив Фарух Рузиматов. Перша любов мого життя❤️🙏 До речі, хочу сказати представникам ЗМІ про те, що всі бажані від мене інтерв'ю та спілкування-тільки через Наталію. Її тел. В шапці мого профілю.😊 Не намагайтеся зв'язатися зі мною безпосередньо😂 Через голову цієї доброї жінки перестрибнути неможливо.😂 Вона Мега профі. - написала вона під фото


І слідом за своєю світлиною, вона добавила фото з самою Наталею.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анастасія Волочкова поділилася спогадами, показавши відео, від якого може стати сумно

Також "Знай.ua" писав, нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертими фото з улюбленої лазні, ледь прикривши оголене тіло то віником, то зовсім коротеньким рушником.