Фотографія Адель з церемонії вручення премії "Оскар" стала справжньою сенсацією. Фанати не дізналися співачку, яка не тільки сильно схудла, але і вибрала високу зачіску на противагу звичайним великим локонам.

Польська телеведуча Кінга Русин, яка опублікувала в соціальних мережах дане фото, розповіла своїм фоловерам історію про те, як не знала Адель на вечірці на честь кінопремії, організованою Бейонсе і Jay-Z.

Адель, фото: Instagram
Адель, фото: Instagram

"Ми розговорилися з однією з гостей про те, що не всім вистачає тапочок, щоб перевзутися, – і тут в якийсь момент я розумію, що розмовляю з самої Адель! Чесно кажучи, я її не впізнала, бо вона худа, як кома!" – заявила Кінга.

Зоряний дієтолог припустила, що Адель для досягнення швидкого схуднення могла вдатися до хірургічної допомоги.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Пацієнтів бариатрии дуже легко дізнатися по одвисанню шкіри, оскільки вони не встигають зробити ліфтинг-процедури. Мій рівень професіоналізму дозволяє мені припустити, що в разі Адель має місце бариатрическая операція", – не сумнівається фахівець.

Адель, колаж: elle.ua
Адель, колаж: elle.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, схудла на 25 кг Крістіна Агілера показала струнке тіло в новому кліпі.

Як повідомляв Знай. ua, схудла Адель готова затьмарити Джолі.

Також Знай. ua писав, що схудлу на 45 кг Адель не дізналися на "Оскарі", з'явилося дивне фото з співачкою.