Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила шикарне відео, на якому показала, як проводить передсвятковий вечір перед Днем святого Валентина. Так, артистка виглядала щасливою і відпочившою, примірявши довге пальто чорного кольору, високі ботфорти і стильну сукню, доповнивши образ ніжним вечірнім макіяжем.

"Хорошого передсвяткового вечора 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 #loveu", - трепетно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Я реально можу під кожним постом писати,що вам занадто сильно личить саме така зачіска 🤤", "Без чубчика ідеальна 🔥👍", "Взаємно,Світлана Сергіївна♥️вам теж прекрасного і душевного вечора✨", "Як завжди прекрасна,чарівна і карколомна!!!😘😘😘❤️", "Я вами захоплююся💋💋 Здоров'я вам і вашим діткам❤️❤️❤️", "Дивишся на вашу посмішку - самій хочеться посміхатися🕊️", "Красотуля!!!", "З ким проведеш свято,з Тілем?", "Їде до Тіля на побачення".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.