Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавні кадри зі своєю собачкою, французьким бульдогом на прізвисько Ізольда Олександрівна, позуючи в затишній домашній обстановці по приїзду з райського Балі. Так, артистка похвалилася яскравими обновками у вигляді "відреставрованих" кросівок з іменними написами.

"Мої улюблені педалі знову зі мною!!!! Дякуємо за рестайлінг, буду в них тупо унікальною🤘🤗🤗🤗🤗 А які вам більше подобаються? Підбори або кроси?", - поділилася радістю Анна Корсун. Фолловери залишилися в захваті: "Клааасс😍💥🙌", "Вау😻😻крихітка,легше🔥🔥Красуня💋😻😍", "Більше подобається бульдожка!Але педалі теж впоряді!Зі святом КРАСУНЯ!!!❤️", "На тобі все красиво", "Чітка!!!", "Кроси вогонь😂❤️", "Підбори🔥🔥,але тобі все красиво😍😍", "Ізольда крута❤️", "Обидва варіанти класні 😊", "Ти реально крута!".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.