Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила несподіваний і трепетний кадр з коханим чоловіком, генеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко, зворушливо привітавши українців з Днем закоханих 14 лютого. Так, артистка зізналася, який сюрприз презентував їй коханий, а також розповіла, що в її розумінні означає слово "кохання".

"Прокинулася вранці, а стіл засервіровано порцеляновим сервізом, про який давно мріяла. Чоловік купив до свята, хоча сам дивується моїй величезній колекції горняток, яка вже у трьох сервантах не поміщається . Це і є любов... Вам - теплих взаємних почуттів.❤️" - поділилася радістю Фреймут. Фолловери залишилися в захваті від парочки: "Яка ж ви вишукана , тендітна та гарна 😘 ! Дивлюсь на вас і беру собі як приклад жіночності !", "Дуже гарні😍 зі святом вас!💓", "😍❤️❤️❤️ гарне подружжя", "Мудрій жінці,хай щастить.", "Які ж Ви схожі 😍", "Щастя бажаю ВАМ.Кохайте і будьте коханими!💕👍З святом ВАС закоханих👌❤️❤️".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".