Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила романтичні кадри з чоловіком Юрієм Горбуновим, з яким вони незмінно разом ведуть популярне шоу "Голос країни". Так, артисти зворушливо привітали українців з Днем закоханих 14 лютого, довівши, що справжнє кохання буває не тільки у свята, але триває і кожен день.

"Кохання - це не один день в році, це щоденна радість 😆 нехай в вашому сердці День святого Валентина живе круглий рік ♥️ а сьогодні нехай буде ще одним гарним приводом тисячу разів сказати «я тебе люблю»
@gorbunovyuriy ♥️",
- зворушила шанувальників Осадча. Фолловери залишилися в захваті: "Дуже гарні! Кохання вам на все життя!😍❤️❤️❤️❤️", "Які ж ви з Юрієм милі ❤️❤️😍😍 зі святом! 😘", "Ви класні!!!❤️", "Чарівні 💗 Щастя Вам💞❤️🌺", "Пара яка викликає тільки захоплення! ❤️", "Катя прекрасна ✨", "Ви даруєте нам стільки світла!✨ Приклад щирого кохання...", "Остання фотка дуже класна...", "Щасти вам😍".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.