Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулої весни вийшла заміж за колегу по сцені Олексій Потапенка (Потап), часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого насиченого творчого життя. В цей раз зоряна красуня виклала кілька знімків, на яких "дефілює" в розкішних образах з нового кліпу.

На першому фото Настя з'явилася в розкішному чорному вбранні з пір'я, яке підкреслює фігуру, але приховує майже все тіло. Її волосся розпущене в красивій укладці, на обличчі яскравий макіяж, а у вухах оригінальні сережки, вона млосно дивиться в камеру. На другому фото Каменських позує вже в сексапільному комбінезоні чорно-салатового кольору з мереживним корсетом, тут її волосся зібране в хитромудру зачіску, а макіяж інший, вона не дивиться в камеру. На третьому знімку зірка в кріслі, закинувши ногу на ногу і з серйозним обличчям дивиться в кадр. На ній коротенька фіолетова сукня з масивним чорним поясом, яка красиво підкреслила фігуру і декольте. Шанувальники в захваті від такого дефіле співачки і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.