Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яка має скандальну репутацію після роботи в проекті "Ревізор", часто радує фоловерів яскравими фото і відео в своєму Instagram. Нещодавно телезірка вирішила вести свій блог, в якому викладає уроки етикету своїм шанувальникам, позначаючи пости-уроки хештегом #етикетзфреймут. Ось недавно на її сторінці знову з'явилося відео з цією відміткою.

Виявилося, що Оля вирішила навчити українців, користуватися ложкою і їсти суп. Перед камерою вона з'явилася за столом в одному з ресторанів, перед нею на столі тарілка супу. На ній цікава чорна кофточка з досить пікантним вирізом, волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. На відео Фреймут показує і розповідає, як потрібно їсти суп за правилами етикету, а свої слова продублювала в описі до відео: "Суп набираємо не до себе, а від себе. На ложечку не дуємо. Їмо не з носика ложки, а збоку". Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію Фреймут.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.