Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася своїми безглуздими шпагатами, обожнює епатаж і часто викладає в мережу фото і відео своїх витівок. У День святого Валентина артистка показала свою "любов", якого називає лицарем. Треба сказати, що це не той "коханий", якого балерина весь час приховує, а просто її друг Микита Джигурда, якого вона, втім, таки називає своєю любов'ю.

На новому фото, яке Волочкова показала, вона позує в обнімку з Джигурдою у своєму будинку. Настя з'явилася перед камерою в довгій темній вечірній сукні в прозорим декольте, так що видно, що на ній немає бюстгальтера. А ось чорні туфлі на височенних підборах є, і в них балерина ходить по хаті. У підписі до фото Волочкова написала: "А ось і лицар до мене приїхав у День закоханих на вороному коні з білими трояндами! Микита @instadzhigurda. Це любов. Відзначаємо".

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.