Онука відомої артистки Софії Ротару 18-річна Соня Євдокименко – активний користувач Instagram, зібрала багатотисячну аудиторію, яку тепер часто радує яскравими фото і відео зі свого життя. Дівчина живе і навчається в Нью-Йорку, звідки і викладає знімки, так і в цей раз красуня показала пікантний кадр, а в підписі до нього анонсувала новий сингл.

На новому фото красуня позує у відвертому образі, на ній темні брюки і щось, що нагадує кольчугу з тонких ланцюжків, поверх якої вона накинула чорний піджак. При цьому на дівчині немає бюстгальтера, що робить це фото ще більш відвертим. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж, вона млосно дивиться в камеру і вся підсвічена неоновим світлом блакитного відтінку. У підписі до кадру Соня написала: "Скоро з'явиться новий сингл". Фоловери дівчини не пройшли повз і почали активно засипати її компліментами, захоплюючись цим сміливим фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.