Так, екс"Холостяк" Нікіта Добринін розвінчав міф про популярному телепроекті у великому інтерв'ю для YouTube-програми "Зе Интервьер", яку веде Анатолій Анатоліч. Зірка романтичного реаліті вперше відповів, є інтимні стосунки між героєм програми і дівчатами, адже часто на побаченнях вони виявляються наодинці в підходящих для близькості обставин, передає Clutch.

Нікіта Добринін

"Я довго намагався від цього питання йти, коли мене запитували. Прийшов час. На проекті є секс, на проекті є відносини, якщо цього дійсно хоче Холостяк. Якщо у вас дійсно складаються довірчі відносини з дівчиною і ти розумієш, що все дуже навіть серйозно, то мені здається це нормальна частина розвитку ваших відносин. Так що секс може бути і він є", - розповів Нікіта Добринін.

Ведучий уточнив, що в другій половині проекту у Холостяка теоретично представляється шанс скористатися цим "перевагою" і зблизитися з кожної з дівчат.

"Я думаю навіть з першої вечірки, якби ти дуже цього хотів. Це можливо", - сказав Нікіта Добринін.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нікіта Добринін

Крім того, Анатоліч спробував з'ясувати про досвід попередників Добриніна.

"Я без поняття. Я не цікавився у Чмерковського або у Іраклі, як часто вони займалися сексом на проекті "Холостяк", - сміючись прокоментував Нікіта Добринін.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Даша Квіткова розповіла про користь співжиття до шлюбу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", головним героєм романтичного реаліті "Холостяк" став 34-річний пілот, власник льотної школи в США Макс Михайлюк.

Також "Знай.ua" писав, що Нікіта Добринін показав кумедний кадр з коханою, на якому вони позують у цікавому місці.