Телеведуча Алла Мазур, що зараз веде боротьбу з онкологічним захворюванням, розповіла про підтримку, яку їй надають друзі і яка допомагає жінці зберігати надію і сили.

Про це пише видання Politeka.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Мазур показала картину з соняшниками, яку їй подарувала колега і художниця Леся Гладиш.

"Ковток енергії і радості. Друзі - колеги знають, чим підтримати. Всередині мене стрибає на одній ніжці маленька дівчинка - так мені подобається цей пейзаж. А головне - отримала його з рук автора: такої ж непереборної оптимістки - і моєї колеги з ТСН Лесі Гладиш", - розказує Мазур, супроводжуючи свій текст значною кількістю емоджі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Телеведуча пояснила, що жест її подруги може бути прикладом для кожного, хто хоче підтримати хворих близьких.

"Якщо раптом задумаєтесь, чим порадувати знайомого в дні хвороби - подаруйте йому щось отаке сонячне🌞🌞🌞 Бо як би себе не почував - хочеться віри і радості. Чогось красивого і смачненького. Що розганяє хмари. І наповнює твій день - СВІТЛОМ🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️", - пише Мазур.

Алла Мазур зізналася, що хвора на рак, восени минулого року. Тоді телеведуча розповіла, що в неї виявили злоякісну пухлину. Як пояснює дикторка теленовин, це стало викликом для неї, оскільки в українському суспільстві обговорювати такі проблеми не прийнято.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ведуча Алла Мазур відверто розповіла, як бореться з раком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алла Мазур різко відповіла кривдникам за фейк про свою пухлину: "Хтось вирішив пограти з моєю хворобою".

Також "Знай.ua" писав, що онколог розповів, як вчасно розпізнати рак: "Єдине, що під силу лікарям".