Популярна і авторитетна українська телеведуча, яка зараз займається проектом "ТСН. Тиждень", Алла Мазур нещодавно зізналася, що хвора на рак.

Ця новина приголомшила українців. Немає жодної людини, яка б не поспівчувала телеведучій. Для когось - це справжня трагедія, але сама Алла вважає, що зможе перемогти страшну хворобу.

"Про це у нас не люблять говорити публічно. Воліють залишити в колі близьких друзів і родини. І згадують в кращому разі тоді, коли вже все пройшло", - поділилася переживаннями ведуча на каналі 1+ 1.

Алла Мазур
Алла Мазур

Варто відзначити, що багато колег і просто небайдужі люди підтримали Мазур у соцмережі. Хворій на рак телезірці пишуть, щоб вона швидше видужувала і не падала духом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Алла розповіла, що спочатку хотіла відгородитися від усіх і тримати все в таємниці. Але в один момент не витримала і розповіла про свою проблему, оскільки вважає, що в Україні давно час змінити ставлення до проблем зі здоров'ям.

Нагадаємо, телеведуча Алла Мазур зізналася в онкології.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловіка онкохворої Анастасії Заворотнюк запідозрили в чорному піарі.

Також портал Знай.uа писав, що онкохвора дівчина терміново звернулася до українців.