Відома українська телеведуча Алла Мазур, яка нещодавно заявила про своє онкологічне захворювання, спростувала плітки, які поширилися в мережі.

Так, з'явилася інформація про те, що Мазур нібито запропонували стати тренером комедійної програми "Ліга сміху". Але ведуча на своїй сторінці в Instagram назвала цю новину фейком.

За її словами, ні про яку комедійну кар'єру в даний час не може бути й мови. Більш того, вона не хоче спекулювати станом здоров'я і продовжуватиме робити свою роботу.

Алла Мазур

"Ну а ще - маю спростувати один фейк. Оскільки хтось вирішив пограти з моєю хворобою і написав, що мене запрошували тренером у Лігу сміху, а тепер - от біда, не зможу - повинна повідомити: це неправда. Доведеться засмутити тих, хто так "переживає" про мою комедійну кар'єру. Я залишаюся працювати в новинах. І буду і далі займатися своєю справою: інформаційною", - зазначила Алла Мазур.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У свою чергу численні шанувальники телеведучої висловили їй свою щиру підтримку в соцмережі.

"Бажаю, Алло, вам повного одужання", "Видужуйте! Нехай Бог допомагає!" "Аллочка, від усього серця бажаю перемогти! Сили тобі, сонечко! Все неодмінно буде добре, адже скільки людей бажають тобі найкращого, як рідній і дорогій людині", - написали підписники.

Нагадаємо, Алла Мазур нещодавно зізналася, що хвора на рак.

Як повідомляв портал Знай.uа, онколог розповів, як вчасно розпізнати рак.

Також портал Знай.uа писав, Анастасія Заворотнюк йде на поправку після проведення операції.