Знаменита актриса та американська фотомодедь Періс Гілтон зізналася, навіщо вона хоче придбати на Закарпатті український комплекс "Деренівська Купіль".

Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Відтак, як відзначється, Гілтон хоче лишити українців без курорту через те, що має на меті зняти документальний фільм "Це Періс", і саме ця локація на Закарпатті стане заключним місцем зйомок цієї ж стрічки, вихід якого попередньо планується вже у травні цього року.

Періс Хілтон
Періс Хілтон

"Хочу, щоб світ побачив, що є багато неправильних уявлень. Мене судять по персонажу, якого я створила на початку своєї кар'єри. Тут все буде по-іншому. Люди побачать ділову жінку, яка створила і продовжує старанно працювати зі своїми бізнес-імперіями. Побачать, хто я насправді", зізнається знаменитість.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто зауважити, що за словами Гілтон, цей проект буде відрізняється від усього, що вона коли-небудь робила. Так, зйомки в "Деренівській Купелі" плануються провести у квітні - саме в цей час тут починає цвісти алея сакур, яких в комплексі 11 видів.

Деренівська Купіль

До слова, "Деренівська Купіль – це сучасний готельно-відпочинковий комплекс, який містить 174 окремих номери. Для туристів власники пропонують чимало розваг: тут розташовані аквазона з басейнами, розважальний центр, SPA-комплекс, тенісний корт, мінігольф та дендропарк з понад 5 тисячами різних видів рослин.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше скандальна Фреймут показала українцям свою оселю "кохання"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Каменських в прозорій сукні неочікувано засвітила свою "статуетку", фанати не можуть відійти від шоку

Також "Знай.ua" писав, жодного силікону, собачок у сумках і їжі в Instagram - як виглядали красуні у 90-ті