Відомий український телеведучий і учасник шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик показав публіці дещо дуже цікаве. Виявилося, що Володимир знявся в українсько-американській романтичній комедії "Побачення у Вегасі", і вже презентував його трейлер на українському телебаченні.

У соцмережі Остапчук показав знімок зі студії програми "Сніданок з 1+1", а також постер самого фільму. На першому кадрі можна побачити Вову і актрису Дарину Петрожицьку, яка зіграла головну роль в серіалі "Папік". А на постері можна побачити, що крім Остапчука у фільмі "Побачення у Вегасі" зіграла ще співачка Оля Полякова і актор Вадим Галигін. У підписі до фото Володимир Остапчук повідомив про прем'єру фільму в Україні: "Сьогодні разом з @petrozhitskaya показали всій країні трейлер фільму "Побачення у Вегасі" і розповіли про смішні моменти зі знімального майданчика. З 5 березня у всіх кінотеатрах країни".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.