Відомий телеведучий Дмитро Шепелєв, який був чоловіком покійної співачки Жанни Фріске і вів програму "Розсміши коміка" на українському телебаченні, зізнався, що пішов з роботи на путінському "Першому каналі". Про своє рішення зірковий ведучий повідомив на особистій сторінці в Instagram. Шепелєв зазначив, що пішов мирно без жодних претензій.

"Сьогодні ми прийняли рішення, що наші шляхи розходяться. Я більше не працюю на "Першому". Це непростий вибір, зроблений за обопільною згодою. Йому не передували ні конфлікти, ні взаємні претензії", — написав Шепелєв. Також він додав, що географія їх подорожей від Аргентини до Парижа, від танкових полігонів Підмосков'я до казахських степів. "Люди, видатні люди, про знайомство з якими не можна було і мріяти", — додав він.

Зазначимо, що з літа 2017 року Дмитро Шепелєв працював у програмі "На самом деле" на російському "Першому каналі". А з листопада минулого року він активно розвиває власний YouTube-канал, на якому випускає шоу "Папки", яке присвячене батьківства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Шепелєв забороняє синові приходити на могилу Жанни Фріске.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вдівець Фріске Шепелєв готується до весілля.

Також портал "Знай.ua" писав, що батько Жанни Фріске зробив несподівану заяву про смерть дочки.