Популярна російська акторка Христина Асмус, яка отримала широку популярність після серіалу "Інтерни" і оскандалилася після виходу фільму "Текст", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу зоряна красуня виклала в мережу провокативне чорно-біле фото, яке викликало хвилю обговорень.

Як видно, перед камерою зірка з'явилася оголеною, вона стоїть біля кам'яної стіни, а зверху на неї ллється вода. Її волосся розпущене і мокрими пасмами лежать на спині, а обличчя видно лише в профіль. Груди Христина трохи прикриває руками, а те що нижче в камеру не потрапило. Акторка не підписала цей провокативний кадр, однак залишила майже три десятки хештегів, серед яких, наприклад, "#послетекстанеотмыться, #накормитеасмус, #чемытамневидели, #скемдочь, #можноспинкупотру", і все в такому дусі. Треба сказати, що фоловери дуже бурхливо відреагували на цю публікацію Асмус і кинулися обговорювати її в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.иа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.