Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним відео, виставивши новий влог про їх з Володимиром Дантесом подорожі по Домінікані і Лісабоні. Так, артистка показала найяскравіші і смішні моменти канікул, мальовничі пейзажі з блакитною водою і високими пальмами, а також влаштувала гарячу примірку купальників.

"Друзі, знаю знаю, дуже довго не виходив влог 🙏 зізнаюся, я навіть думала його вже не випускати, але ви мене атакували в приват ))) тримайте ♥️ лав #dodovlog .", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Він такий короткий 😭я вже весь подивилася. Бліін. Так класно дивитися на тебе з вовою щасливих. Прям бальзам на душу. 💓", "Наші молитви були почуті 😍👀", "Аоаоаоа😍😭Ура❤️", "БОЖЕ, ТАКИЙ ДУШЕВНИЙ ВЛОГ😍😍ДИВИЛАСЯ І НЕ ПОМІТИЛА, ЯК З'ЯВИЛАСЯ ПОСМІШКА😭❤️❤️❤️", "Вауу😻", "спасибі🔥🔥😍❤️ літо захотілося 😂🔥❤️", "Божеее, Надюша величезне спасибі за цей чудовий влог".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.