Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото в бікіні, вирушивши з їх з Владом Топаловим однорічним сином Михайлом після новорічних канікул на Балі в не менш райський куточок - сонячні Мальдіви. Так, артистка позувала на білосніжному пісочку, зачарувавши шанувальників бронзовою засмагою і абсолютно прозорою водою, передає Politeka.

"Тільки тут така вода!
#регинатодоренко
#maldives
Додаток: по всій видимості, ось так виглядає справжній шоколад 🍫😆", - пожартувала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "🍫 шоколадка !!!!🔥🔥🔥", "ЗАСМАГА👍👍👍🔥 Регіна, Ви просто чудові👏,тіло чарівливе!!!", "ВАу))) засмага 🔥 хочу на Мальдіви😍", "Чарівна засмага!!!! ❤️", "Шоколадка в золотистій обгортці) красуня😊❤️💥", "Неймовірна👍 я навіть не одразу впізнала😁", "Регіна, я просто не впізнала, якась мулаточка😍", "Шикарна ❤️😘😘😘😘", "Регіна! Мулатка!!!💞💞💞👏👏", "Ти так засмагла❤".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.