Відомий мандрівник Дмитро Комаров, який нещодавно презентував новий китайський сезон своєї тревел-програми "Світ навиворіт", розповів шанувальникам в Instagram, що вийшов новий випуск його шоу, в якому глядачі побачать щось неймовірне. Виявилося, що мандрівник на час змінив професію і будучи в Китаї на зйомках зайнявся видобутком льоду для побудови величезного льодового міста.

Виявилося, що у своїй китайської експедиції Дмитро разом зі своїм оператором побував у найхолоднішій точці цієї країни – мегаполісі Харбін. Там він на день приєднався до робітників, які голими руками дістають лід для будівництва льодового міста на відомому фестивалі, яких проходить у цьому місті. За словами телеведучого, умови роботи дуже складні і ризиковані, людям доводиться трудиться в 30-тиградусний мороз, дістаючи брили льоду для створення неймовірної краси. У соцмережі Комаров також показав кілька кадрів з цього місця і анонсував новий випуск програми "Світ навиворіт", у якому глядачі побачать все своїми очима.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" врятував десятки дітей простим способом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Комарова похвалилася ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров з "Світу навиворіт" зустрінеться з неземними істотами.