Ні для кого не секрет, що популярні співачки завоювали увагу до себе не тільки шикарним голосами, які можна впізнати з тисячі, але й неймовірною красою, а також яскравими шоу, на які мріє потрапити кожен фанат. Відверті міні, облягаючі костюми, глибокі декольте, високі підбори і незабутні виступи давно завоювали серця шанувальників по всьому світу. Найсексуальніші вбрання Даші Астаф'євої, Ані Лорак, Світлани Лободи, Олі Полякової, Наді Дорофєєвої, Насті Каменських - в цьому матеріалі.

Настя Каменських обожнює епатувати публіку гарячими вбраннями і навіть танцювати тверк на сцені. Її яскраві образи часто поділяють фанатів на два табори через велику кількість аксесуарів, але в одному шанувальники солідарні точно - дружина Потапа може зачарувати стрункою фігурою будь-кого.

Ані Лорак після розлучення з чоловіком Муратом Налчаджиоглу кардинально змінила стиль, воліючи латексу і міні-суконям толстовки-оверсайз і зручні спортивні штани. Втім, на сцені все залишилося незмінним - 41-річна красуня демонструє фігуру у облягаючих вбраннях, відвертих боді і навіть купальнику.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Оля Полякова буквально гіпнотизує фанатів нескінченними ногами, проте не забуває підкреслювати і без кого шикарну фігуру міні-сукнями з глибоким декольте, латексними боді, взуттям на високих підборах і особливо різноманітними прикрасами на голові, чи то блискучі зірки або корони.

Надя Дорофєєва захоплює шанувальників не тільки струнким тілом, але і відмінним почуттям стилю. На концертах групи "Время и Стекло" зіркова красуня з'являється в яскравих блискучих вбраннях, підкреслюючи довгі ніжки.

Світлана Лобода вражає не тільки яскравими шоу, але і вбраннями, які напевне ошелешать кожного. Довгонога красуня викликає безліч суперечок пікантними концертними костюмами, які ледве прикривають інтимні частини тіла, однак запам'ятовуються шанувальникам надовго.

Даша Астаф'єва частенько підтверджує звання секс-символу України під час виступів на сцені. Гарячі танці красуні нікого не залишать байдужими, як і її вбрання з глибоким декольте, які вигідно підкреслюють фігуру. З фірмових костюмів артистки - корсет з масивними круглими намистинками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.