Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. А зовсім недавно зірковий чоловік знаменитості, Юрій Горбунов, виставив гнівний пост на своєму акаунті Facebook, присвячений евакуйованим 20 лютого абсолютно здоровим українцям з епіцентру коронавіруса в Ухані, Китай. Варто нагадати, що громадян помістять на двотижневий карантин в ізольованому санаторії в селі Нові Санжари, де і спалахнув справжній скандал. Місцеві жителі погрожували спалити санаторій, дійшло до перекривання доріг, вогняних барикад, бійок з поліцією і нападу на автобуси з евакуйованими. Так, артист публічно обізвав злий натовп "сцикунами", спровокувавши масу суперечок.

Дорогі українці ,які прилетіли з Китаю!!Ви сильні духом і ми віримо що ви пробачите цим недоумкам,які зганьбили...

Geplaatst door Юрій Горбунов op Donderdag 20 februari 2020

"Дорогі українці ,які прилетіли з Китаю!!Ви сильні духом і ми віримо що ви пробачите цим недоумкам,які зганьбили українців на весь світ!Цим сцикунам,які піддалися паніці і ладні всіх знищити від страху!!Ганьба Київщина,Тернопільщина і Львщина,які відмовились приймати земляків!!Ось ваше обличчя,гімняних лже-патріотів!! #радівітативдома", - написав розгніваний Горбунов. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки в коментарях під постом розділилися, адже більшість звинувачували не жителів села, а саме владу, яка не змогла правильно спланувати захід.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.