Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів, сидячи на стільчику і похвалившись особистою гардеробною. Так, артистка приміряла лише коротеньке міні-плаття і туфлі-човники на невеликому підборі, розповівши, як давно мріяла про подібну кімнатку і зізнавшись, що ще пару років тому всі її речі можна було помістити в одну валізу.

"Hello Bitches 🤗🤗🤗 днями збулася одна з моїх мрій, у мене з'явився гардероб!!!! Він маленький, але відважний і звичайно речей, особливо костюмів, у мене дуже багато і це все багатство дуже компактно умістили і організували для мене ❤️❤️❤️
@elvira_mislovskaya не один день розгрібала мої завали і продумувала як всі розмістити в цій маленькій кімнатці. Зараз це моя маленька затишна скарбниця де все на своїх видних місцях!
Тепер відчуваю себе бАгачкою😂😂😂, адже ще два роки тому всі мої речі можна було помістити в один великий чемодан☝🏻", - поділилася радістю Анна Корсун. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи красуню компліментами в коментарях і вітаючи її з обновкою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.