Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап, презентував новий кліп зі своєю групою MOZGI під назвою "Девчонка", який присвятив коханій. Так, артист разом з солістом групи "Врея и Стекло" Позитивом та іншими виконавцями позував в оточенні спокусливих дівчат, які гаряче рухалися на камеру в різній уніформі.

"Чоловіки сильно круті для того ,що б зізнатися, що дівчата кращі за нас,вони дають життя,вони дарують любов, вони роблять нас такими ,які ми є! Це музичне зізнання, більше ніж кліп! @mozgiband і дівчата в типових чоловічих професіях в новому кліпі #Девчонка ! 🍑🔥⠀", - поділився радістю Потап. Фолловери не пройшли повз: "Як завжди, МЕГА КРУТО 👏👏👏👏", "Кліп крутий 👍", "Мені подобається, сеньйор Потап, коли ви співаєте ліричні пісні, у вас дуже гарний оксамитовий голос у них", "Ідея 🔥", "Бліііііин але це бомба-ракета-гармата просто 😍😍😍😍😍😍😍😍", "Круто 🔥💕", "Класно. Мені дуже сподобалося😊👏👏👏", "Крутий 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.