Популярна російська акторка Христина Асмус, яка отримала широку популярність після серіалу "Інтерни" і оскандалилася після виходу фільму "Текст", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу зоряна красуня виклала в мережу незвичайне фото, на якому позує в пікантному образі.

Як видно, перед камерою Христина з'явилася, сидячи на столі біля світлої декорованої стіни. На ній тільки вузьке бежеве боді, яке практично зливається з кольором шкіри і оголює довгі стрункі ноги. Актриса сидить в цікавій позі, її волосся розпущене і випрямлене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Асмус розповіла і прорекламувала нову танцювальну студію своїх друзів, в яку фоловерів закликала приходити. Треба сказати, що фоловери дуже бурхливо відреагували на цю публікацію Асмус і кинулися обговорювати її в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.иа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.